El dret a decidir en campanya

Aquests dies s’ha editat novament l’estudi de les eleccions al Parlament de 2012. El llibre porta per títol llibre “Del carrer a les urnes: el dret a decidir, en campanya” (Documenta Universitària)  i els editors hem estat l’Arantxa Capdevila (Universitat Rovira i Virgili) i en Carles Pont (Universitat Pompeu Fabra).

2

En el llibre s’analitzen diferents aspectes de la campanya electoral del 2012 al Parlament de Catalunya que tenen com a marc teòric i metodològic la comunicació política i electoral. Es tracta d’un treball que recull els resultats de la recerca duta a terme dins del projecte “Comunicació política i comportament electoral a les eleccions catalanes del 2012”. En aquest projecte hi han participat diversos professors i investigadors com ara: Francesc Pallarès, Frederic Guerrero; Toni Aira, Lorena Gómez, Josep Gifreu, Sergi Cortiñas, Xavier Ruiz Collantes, Eva Pujadas, Òliver Pérez, Mercè Oliva, Reinald Besalú, Toni Rodon, Marcel Mauri, Braulio Gómez, Laura Cabeza, Ilaria di Bonito, Toni Aira, Tolo Moya, Ferran Sáez, Enric Xicoy, Carlota Moragas, Christopher Tulloch i Felipe Alonso.

L’estudi de la campanya electoral del 2012 al Parlament de Catalunya és fruit d’una línia interdisciplinària de recerca al voltant de les campanyes electorals iniciada pel Grup de recerca UNICA (UPF) amb la col·laboració del Departament de Ciències Polítiques de la mateixa universitat, i la participació d’investigadors d’altres centres de la Universitat Rovira i Virgili, Universitat Ramon Llull, Universitat Oberta de Catalunya i la Universitat de Deusto.

A %d bloguers els agrada això: