Vídeos de campanya bons i (no tant) bons

La comunicació política pren tot el sentit els dies de la campanya electoral. Les campanyes són el gran aparador on els “productes”: candidat, partit i missatge, llueixen amb les seves millors gales. En període electoral entren en joc totes les estratègies possibles de persuasió, algunes amb molt d’encert i altres amb ganes de participar i poca cosa més.

Hem fet una tria d’exemples de vídeos difosos tant en mitjans tradicionals com a internet  per explicar algunes propostes de les Eleccions Municipals del 24 de maig. Per descomptat, podeu discrepar  dels adjectius que hem utilitzat.

Millorable

El vídeo del poble d’Oyón, a la Rioja, del PP és millorable en la seva realització, encara que té bones intencions. Segurament han faltat mitjans. Essent un poble de més de tres mil habitants el PP hi podia haver destinar un xic més de diners per ajudar el seu alcaldable.

Accelerat

El vídeo de Guanyem Badalona en Comú és molt correcte però s’hi vol dir tantes coses i han de sortir tantes persones que s’accelera en excés.

Clàssic

Un dels vídeos més clàssics de la campanya és el de C’S. Molt ben realitzat però sense res que sorprengui.

Metafòric

La idea que quan et trenques una cama o tens qualsevol imprevist és un moment difícil personal comparable als temps que estem vivint socialment o econòmicament, el vídeo dóna originalitat a l’aposta de Convergència a Barcelona. 

Documentat

Esquerra Republicana ha fet un exercici interessant amb el seu candidat en proposar unA bio-movieForça amè i ben realitzat. Tanmateix, es podien haver millorat els plans tan estàtics dels testimonis parlant a càmera.

Arriscat

El PSC ha apostat per presentar Jaume Collboni amb l’aigua el coll. Encara que és original, ens sembla una aposta arriscada presentar el candidat sota l’aigua, oi més quan el paral·lelisme amb el seu partit és inevitable.

A %d bloguers els agrada això: